HUIDZORG BIJ KANKER

Huidzorg bij kanker - MOOI BY ANS

DE JUISTE HUIDZORG BIJ CHEMO, BESTRALING & INTENSIEVE MEDICATIE

Als jouw huid niet meer doet wat jij haar toewenst en iedere aanraking kwetsbaar aanvoelt, dan doet dat wat met je zelfvertrouwen.

Er toch goed en gezond uitzien, dat is wat je wilt wanneer je zware medicatie, een chemokuur of bestraling ondergaat. Er gebeurt in die tijd veel met je, en ook met je huid. Chemotherapie en bestralingen drogen de huid uit en maken de huid schilferig, overgevoelig, geïrriteerd en in sommige gevallen kan de huid gaan jeuken.

Een heerlijke behandeling bij de schoonheidsspecialist is niet iets waar je snel aan denkt wanneer je hoort dat je kanker hebt of een intensief medicatietraject in gaat. Toch kan ik als schoonheidsspecialist veel voor je doen.

Een schoonheidsbehandeling kan veel betekenen wanneer je ernstig ziek bent. Je kunt je even helemaal ontspannen, even geen stress, even niet ziek zijn. Je even weer mens voelen in plaats van alleen maar patiënt.

DAAROM IS EEN SCHOONHEIDSBEHANDELING ZO BELANGRIJK

  • Schoonheidsbehandelingen en massages geven geen genezing van jouw ziekte, maar kunnen wel een grote steun zijn.
  • De behandelingen kunnen je zelfvertrouwen een boost geven en je huidherstel ondersteunen.
  • Door het aanraken met aandacht wordt het mogelijk vertrouwen in je lichaam hersteld.
  • Symptomen zoals pijn, spanning, stress, vermoeidheid en depressie kunnen verminderen.
  • Tijdens chemo, bestraling of hormoontherapie kunnen de behandelingen ter ontspanning en/of huidondersteuning dienen.

Blijf niet lopen met huidklachten, je bent altijd welkom. Ik help je graag.

Ans Ketelaer van Mooi By Ans

MEDICAL REFLEX TREATMENT

De Medical Reflex Treatment is een unieke behandelmethode waarbij de Facial Reflex Massage centraal staat. Deze behandeling is zeer aangenaam en ontspannend, kan door iedereen goed worden verdragen en kent geen contra-indicaties.

Medical Reflex Treatment 60 minuten   –  € 60,00

Wil je een Medical Reflex Treatment boeken voor jezelf of iemand anders? Neem dan contact met mij op zodat ik ruim de tijd voor je kan inboeken. Je kunt ook een WhatsApp bericht sturen naar 06-82623053 of mail naar info@mooibyans.nl.

Afspraak maken