BEHANDELINGEN & PRIJZEN

NICE TO MEET YOU Kennismakingsbehandeling

De eerste behandeling start altijd met een intakegesprek en het invullen van het Skintake formulier.
Aan de hand van je antwoorden bespreken we jouw huidwensen en kijken we welke producten voor thuisgebruik daarbij passen. Eventueel voer ik een patch test uit ter controle op allergie en we nemen de indicaties en eventuele contra-indicaties door. Ook bespreken we de richtlijnen die gehanteerd dienen te worden voor, tijdens en na de behandeling. Samen maken we een plan van aanpak.

Na het intakegesprek ga ik je huid reinigen en krijg je een huidanalyse. Ik kijk o.a. naar welk huidtype je hebt, elasticiteit, pigmentschade, rimpels, enz. Dan maak ik een foto zodat we na een aantal behandelingen het resultaat kunnen zien. Als laatste ontvang je de behandeling, aangepast aan jouw huidwensen en zul een echte beauty-beleving ervaren .

Duur behandeling – 90 minuten

Afspraak maken

Huidverbeteringsconcept

Ik bied je de mogelijkheid voor optimale huidverbetering door middel van een jaarplan afgestemd op jouw wensen. Het jaarplan geeft recht op korting op behandelingen en producten. Je betaalt maandelijks een vast bedrag via automatische incasso. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Ben je benieuwd wat dit concept voor jou inhoudt? Neem contact met mij op dan kijken we samen, vrijblijvend, naar de mogelijkheden.

MOOI BY ANS BEHANDELINGEN SAMENSTELLEN

GEZICHTSBEHANDELING OP MAAT

MOOI BY ANS is gespecialiseerd in het verbeteren van je huid op een natuurlijke, gezonde en duurzame manier. Hierdoor komt je huid weer tot leven en straal jij als nooit tevoren.

Bij MOOI BY ANS reserveer je geen standaard behandeling maar tijdsduur. Natuurlijk worden de basiselementen, zoals epileren, een dieptereiniging of een masker, in elke behandeling meegenomen.

OrganicTouch Treatment

De OrganicTouch, is een huidbehandeling waarin een krachtige dieptemassage centraal staat, die de spieren in je gelaat, decolleté, en nek aanzet tot herstel. Een gezonde huid realiseren met de ultieme kracht van de natuur. Door de puurheid, maar zeker ook door de zeer werkzame ingrediënten van Éminence Organics ondergaat je huid een metamorfose.

Terwijl de massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen en de energie weer laten stromen dringen de ingrediënten van Éminence Organics diep in je huid om hun werk te doen. Ontgiften, voeden, hydrateren, verbeteren van de doorbloeding en verwijderen van dode huidcellen door zachte fruitzuren. De diverse texturen en geuren zorgen onderwijl voor een intense beleving en well-beïng.

Huidverbetering anno nu.

Afspraak maken

ORGANIC TOUCH TREATMENT 45

Een op maat gemaakte behandeling naar jouw wensen. Of dit nu epileren, waxen, masseren of uitreinigen is.

Lastig wat je allemaal kunt kiezen? Vooraf bespreken we samen alle mogelijkheden.

Duur behandeling – 45 minuten

afspraak maken

ADVANCED SKINCARE 60

Een op maat gemaakte behandeling naar jouw wensen. Of dit nu epileren, verven, waxen of uitreinigen is. Of een behandeling inclusief massage en masker. Het kan allemaal.

Lastig wat je allemaal kunt kiezen? Vooraf bespreken we samen alle mogelijkheden.

Duur behandeling – 60 minuten

afspraak maken

ADVANCED SKINCARE 90

Een op maat gemaakte behandeling naar jouw wensen. Of dit nu epileren, waxen of uitreinigen is. Of ervaar je liever verschillende massagetechnieken en een op maat gemaakt masker. Kies je liever voor 100% vochtherstel, een ampul, anti-age en rimpelreductie? Of wil je het allemaal? Er zijn in deze behandeling tal van mogelijkheden.

Lastig wat je allemaal kunt kiezen? Vooraf bespreken we samen alle mogelijkheden.

Duur behandeling – 90 minuten

afspraak maken

ERVAAR HET UNIEKE MOOI BY ANS GEVOEL

Ik verras je ieder bezoek met extra aandacht, maak het nóg persoonlijker en met nóg meer resultaat!

THERAPEUTIC SKINCARE

Ziet jouw huid er dof en vermoeid uit? Verschijnen er lijnen en rimpels? Heb je last van couperose of pigmentvlekken? Dan is het tijd voor actie! Met de Therapeutic Skincare behandelingen van MOOI BY ANS wordt jouw huid uitgedaagd. Huidproblemen worden aangepakt en jouw huid komt in een betere conditie.

Therapeutic Skincare behandelingen laten in een recordtempo huidverbetering zien.

Je eerste stap naar huidverbetering zijn peelings in combinatie met een bindweefselmassage. Speciale werkstofcomplexen en behandeltechnieken zetten je huid aan tot aanmaak van collageen en elastine; dé spankracht en volumevormers van de huid!

MOOI BY ANS BEHANDELINGEN

THERAPEUTIC SKINCARE 45

Keuze uit een behandeling met fruitzuur of bindweefselmassage.

Lastig wat je allemaal kunt kiezen? Vooraf bespreken we samen alle mogelijkheden.

Duur behandeling – 45 minuten

afspraak maken

THERAPEUTIC SKINCARE 60

Een combinatie van fruitzuur en bindweefselmassage.

Lastig wat je allemaal kunt kiezen? Vooraf bespreken we samen alle mogelijkheden.

Duur behandeling – 60 minuten

afspraak maken

MICRONEEDLING 50

Met een speciale pen worden er kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor kunnen speciale actieve werkstoffen opgenomen worden in de diepere huidlagen. De huid herstelt en sluit de kanaaltjes met huideigen, glad collageen.

Toepassingen: verbetering huidstructuur, lijnen en rimpels, pigmentvlekken, rosacea/couperose, (acne)littekens

Duur behandeling – 50 minuten

afspraak maken

SKIN SOLUTIONS

Kuurbehandelingen op maat voor optimaal resultaat.

Wil jij in een record tempo een stralende huid? Of heb je een huidwens? De Skin Solution kuurbehandelingen pakken huidproblemen en huidwensen doeltreffend aan.

Pakket 4 behandelingen: THERAPEUTIC BINDWEEFSEL- OF FRUITZUURKUUR + gratis skin peel.

Pakket 6 behandelingen: THERAPEUTIC FRUITZUUR EN BINDWEEFSEL + gratis skin peel.

afspraak maken
MOOI BY ANS BEHANDELINGEN

Kuurbehandeling

Elke huid is anders en ieder heeft een eigen huidwens. Daarom kijk ik samen met jou waar de behoefte ligt om aan te werken. We hebben de keuze uit de beste behandelingen, werkstofconcentraten en producten. Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvend en een eerlijk advies.

Je kunt via de button een gratis adviesgesprek inplannen van 30 minuten.

afspraak maken

SEASONS TREATMENT

Ieder seizoen bied ik je een nieuwe verrassende behandeling om het unieke “MOOI BY ANS” gevoel te ervaren.

Duur behandeling – 75 minuten

afspraak maken

LYCON WAX BEHANDELINGEN

Lycon wax is geschikt voor haartjes vanaf 1 mm, vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid, wordt aangebracht op lage temperaturen, geen huidirritaties of roodheid, verrijkt met essentiële oliën.

afspraak maken